Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Pastoor De Saeyerweg 6 in Blaricum 1261 GN

Pastoor de Saeyerweg 6

1261 GN Blaricum
€ 1.645.000,- k.k.

Omschrijving

Op loopafstand van het knusse dorp Blaricum - op een steenworp van beschermd natuurgebied ligt deze fraaie en karakteristieke Gooische villa uit 1924. Dit kenmerkende ontwerp spreekt tot de verbeelding. De warme en klassieke uitstraling staan borg voor landelijk en rustig wonen.

De indeling van deze charmante villa is als volgt;

Entree, hal met toilet en wc en doorgang...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1924 Woonoppervlakte 214 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Op loopafstand van het knusse dorp Blaricum - op een steenworp van beschermd natuurgebied ligt deze fraaie en karakteristieke Gooische villa uit 1924. Dit kenmerkende ontwerp spreekt tot de verbeelding. De warme en klassieke uitstraling staan borg voor landelijk en rustig wonen.

De indeling van deze charmante villa is als volgt;

Entree, hal met toilet en wc en doorgang naar bijkeuken met zijentree. trapopgang naar de verdieping en links de grote hall. Vervolgens naar de living met open haard, fraaie parketvloer en openslaande deuren naar de zonnige en vrij gelegen tuin. De eetkamer bevindt zich tussen living en Keuken welke fraai vergroot is en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken grenst aan een overdekt terras

De werkkamer is geschikt om evt tot slaapkamer te worden verbouwd. Verder is deze prettige, rustige study voorzien van een open haard en openslaande deuren. De cv-installatie bevindt zich boven de provisieruimte.

De verdieping herbergt vier slaapkamers, een tweetal badkamers; de masterbedroom heeft een eigen, luxe smaakvol verbouwde badkamer. De andere, tweede badkamer heeft een douche en wc. De bergzolder met opstelling boiler is bereikbaar middels een losse trap.

Bijzonderheden;
- toplocatie
- zonligging met privacy
- niet te groot en niet te klein perceel van ca. 1.100 m2
- sfeervol en karakteristiek
- direct nabij natuurgebied
- recent buiten schilderwerk
- sproeiinstallatie
- alarminstallatie

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en schakel een NVM aankoopmakelaar in.

Zie uitgebreide verkooptekst in de brochure.


Uitgebreide verkoopinformatie
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 1.645.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1924 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 214 m² Perceeloppervlakte 1120 m² Gebouwgebonden buitenruimte 2 m² Overige inpandige ruimte 31 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 922 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel en gasboiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel en open haard C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom en zonneterras Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 225 m² (15.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, TV kabel, Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Blaricum Sectie E Perceelnummer 236 Oppervlakte 1100 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Blaricum Sectie E Perceelnummer 2448 Oppervlakte 20 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Pastoor de Saeyerweg 6, 1261 GN Blaricum
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.