Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Dokter Catzlaan 22 in Blaricum 1261 CH

Dokter Catzlaan 22

1261 CH Blaricum
Vraagprijs € 2.345.000,- k.k.

Omschrijving

Op een absolute toplocatie aan een rustig, doodlopend gedeelte van de laan op loopafstand van de Blaricummerheide gelegen onlangs geheel gerenoveerde villa. Het optimaal op de zon gesitueerde perceel van circa 1.200 m² is verzorgd aangelegd en biedt ruim voldoende parkeerplaatsen op het door een fraaie poort afgesloten terrein. Deze villa, ideaal voor gezinnen, is met gebruikmaking van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1938 Woonoppervlakte 293 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Op een absolute toplocatie aan een rustig, doodlopend gedeelte van de laan op loopafstand van de Blaricummerheide gelegen onlangs geheel gerenoveerde villa. Het optimaal op de zon gesitueerde perceel van circa 1.200 m² is verzorgd aangelegd en biedt ruim voldoende parkeerplaatsen op het door een fraaie poort afgesloten terrein. Deze villa, ideaal voor gezinnen, is met gebruikmaking van hoogwaardige materialen onder architectuur volledig vernieuwd. Hierdoor is een uitermate sfeervol geheel ontstaan die zijn gelijke niet snel kent!

Indeling: Via de uitgebouwde glazen multifunctionele entree met vloerverwarming bereikt u de hal, toilet en trap naar de verdiepingen. De royale en lichte living met aparte TV-hoek en de werkkamer zijn beide voorzien van openslaande deuren naar het overdekte terras. Een heerlijke, ruime woon/eetkeuken voorzien van luxe inbouwapparatuur. Een prettige centrale plek. Aansluitend aan het eetgedeelte treft u de serre met schuifwanden en voorzien van heaters. Praktische bijkeuken met veel kastruimte en aansluitingen wasmachine/droger. Een goede, ruime kelder biedt volop bergruimte. Door grote raampartijen op de begane grond heeft u overal uitzicht op de prachtige, zonnige tuin.

Eerste verdieping: Overloop, separaat toilet, drie royale slaapkamers waarvan een met openslaande deuren naar het balkon. Luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Veel kastruimte aanwezig en op maat gemaakte inbouwkasten.

Tweede verdieping: Via vaste trap toegang tot zeer royale master bedroom met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel en op maat gemaakte kledingkasten. 

Oprit met elektrisch hek en voldoende parkeerruimte. Een separaat bijgebouw is verdeeld in een "chillhonk" en een algemene bergruimte voor fietsen, golfcarts etc.

Een multifunctioneel, aangelegd speelveld met borders en kunstgras maakt de buitenruimte compleet op deze geweldige toplocatie.

* Het totale woonoppervlak van 293 m² bestaat uit de gebruiksoppervlakte woonruimte (256 m²) en gebruiksoppervlakte van de uitgebouwde multifunctionele ruimte (37 m²).

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en schakel een NVM aankoopmakelaar in.Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.345.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1938 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan rustige weg en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 293 m² Perceeloppervlakte 1175 m² Gebouwgebonden buitenruimte 36 m² Overige inpandige ruimte 24 m² Externe bergruimte 26 m² Inhoud 1101 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en geen garage, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie Kadastrale gegevens Gemeente Blaricum Sectie D Perceelnummer 646 Oppervlakte 1175 m²
Route van naar Dokter Catzlaan 22, 1261 CH Blaricum
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.