Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Brinklaan 11 in Blaricum 1261 ER

Brinklaan 11

1261 ER Blaricum
€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

Tussen de boerderijen op een markant punt in het centrum van het oude dorp gelegen twee-onder-een-kapwoning. De Brinklaan is een karakteristieke straat met vanuit het huis mooie zichtlijnen naar o.a. de Kerklaan. De dorpskern met haar complete winkelaanbod, variërend van de dagelijkse boodschappen tot mooie speciaalzaken evenals een grote verscheidenheid aan horeca, bevindt zich op korte...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1911 Woonoppervlakte 116 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Tussen de boerderijen op een markant punt in het centrum van het oude dorp gelegen twee-onder-een-kapwoning. De Brinklaan is een karakteristieke straat met vanuit het huis mooie zichtlijnen naar o.a. de Kerklaan. De dorpskern met haar complete winkelaanbod, variërend van de dagelijkse boodschappen tot mooie speciaalzaken evenals een grote verscheidenheid aan horeca, bevindt zich op korte loopafstand.

 De hoge plafonds (3.10 m) en de statige oude deuren naar de woonkamer, welke voorzien is van een prachtige eikenhouten vloer, geven het huis een voorname uitstraling. 

Indeling:
Entree, lichte gang, ruime woonkamer, toilet, moderne keuken met hardstenen blad en inbouwapparatuur en ruime kelder met stahoogte.

Op de verdieping een overloop, een grote en een kleine slaapkamer, een moderne badkamer met ruime douche en 2e toilet, kast met wasmachine en droger, deur naar eenvoudig te realiseren dakterras.

Vlizotrap naar de ruime bergzolder.

Het huis is voorzien van een moderne HR-ketel (20.) en is voorzien van dubbelglas.

Door de lage omliggende bebouwing is de tuin (noord) zeer zonnig. Achter in de tuin bevindt zich een oorspronkelijke en praktische schuur.

Het woonoppervlak bestaat uit 96,5 m² gebruiksoppervlakte woonruimte en 19 m² overige inpandige ruimte (volgens NEN2580 meting). Tezamen is dat een vloeroppervlak van 116 m².


Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. 
Verbod op asbestdaken
Vanaf 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Lijst van zaken
- Vragenlijst
- Eigendomsbewijs
- Kadastraal uittreksel
- Kadastrale kaart
- NEN meetrapport en tekeningen
- (voorlopig) energielabel
- Verbod op asbestdaken [pdf]
- Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Prijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 1911 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 116 m² Perceeloppervlakte 135 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 410 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder en een zolder Energie Energieklasse E Energie einddatum 26-02-2028 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Proline (Gasketel uit 2013, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 48 m² (8.0 m bij 6.0 m) Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Mansarde dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Buitenzonwering Kadastrale gegevens Gemeente Blaricum Sectie E Perceelnummer 772 Oppervlakte 133 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Blaricum Sectie E Perceelnummer 2836 Oppervlakte 2 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Brinklaan 11, 1261 ER Blaricum
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.