Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Windvang 1 in Blaricum 1261 TR

Windvang 1

1261 TR Blaricum
Koopsom € 997.500,- k.k.

Omschrijving

Instapklaar, levensloop bestendig, een zojuist geheel gerenoveerde en uitgebouwde moderne villa met vernieuwde tuin en een moderne vriendelijke uitstraling. Mooie rustige plek in het oude dorp (bijna op de hoek met het Franse Pad), op loop/fiets afstand van winkels, horeca en scholen. Ook de voetbal- en tennisvelden alsmede de scouting en de uitvalswegen zijn op korte afstand. Zeer geschikt voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1983 Woonoppervlakte 169 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Instapklaar, levensloop bestendig, een zojuist geheel gerenoveerde en uitgebouwde moderne villa met vernieuwde tuin en een moderne vriendelijke uitstraling. Mooie rustige plek in het oude dorp (bijna op de hoek met het Franse Pad), op loop/fiets afstand van winkels, horeca en scholen. Ook de voetbal- en tennisvelden alsmede de scouting en de uitvalswegen zijn op korte afstand. Zeer geschikt voor kantoor/praktijk aan huis, kangoeroewoning of mantelzorg. Kortom: Een verrassend mooi huis met mooie, vrije en leuke tuin.

- het hele huis, met uitzondering van de zolderkamer, is voorzien van vloerverwarming;
- allemaal nieuwe paneel binnendeuren;
- wanden en dak geïsoleerd;
- geheel voorzien van dubbel glas;
- alle wanden en plafonds nieuw gestuukt;
- geheel nieuw cv systeem;
- alle elektra is vernieuwd;
- alle leidingwerk vernieuwd;
- alle sanitair vernieuwd;
- nieuwe luxe keuken met apparatuur;
- fraaie eiken visgraat vloer over de gehele begane grond, op de 1e verdieping en op de zolderkamer ligt er een eiken stroken vloer.

Indeling :
Overdekt entree, ruime hal met garderobe en toilet, trapkast met meters, toegang tot grote living met bureauhoekje (circa 45 m²), aansluitend ruime woonkeuken (circa 20 m²). Aan de andere kant van de hal is een open werk/speelkamer en daar achter is een mooie, grote slaapkamer (met vide en berging) en een badkamer. (geschikt voor mantelzorg, au pair of levensloop bestendig eigen gebruik of kantoor/praktijk aan huis.)
Verdieping: Ruime lichte overloop met aansluiting voor was- en droogmachine, 2 grote slaapkamers, grote badkamer met douche, bad, wastafel en toilet, vaste trap naar aantrekkelijke zolderkamer.

Het huis is NEN 2580 ingemeten, dat houdt onder andere in dat de zolderkamer van 6 m² niet meegerekend is; anders zou het woonoppervlak 175 m² geweest zijn.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet / koper bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Nietzelfbewoningsbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 41 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 997.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting kan snel Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1983 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 169 m² Perceeloppervlakte 407 m² Overige inpandige ruimte 6 m² Inhoud 617 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming C.V.-Ketel en vloerverwarming geheel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2019, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 72 m² (9.0 m bij 8.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk Onderhoud binnen Uitstekend Toelichting onderhoud binnen zojuist geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd Onderhoud buiten Uitstekend Toelichting onderhoud buiten zojuist geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Blaricum Sectie E Perceelnummer 2347 Oppervlakte 407 m²
Route van naar Windvang 1, 1261 TR Blaricum
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.