Mijn favorieten

LarensHart

Larens Hart

NOG MAAR EEN PAAR APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR
Vraag ons naar de beschikbaarheid.

AANKONDIGING START VERKOOP
De verkoop start op donderdag 5 oktober 2017 om 9:00 uur. Vanaf die datum zullen op deze website het inschrijfformulier, de prijslijst, de verkoopbrochure en de verkooptekeningen worden gepubliceerd. Deze verkoopstukken zijn tevens op te halen bij de betrokken makelaars: Saegaert Makelaars, Schoutenbosje 6 te Laren of Meijberg Makelaars, Groest 104-A te Hilversum.

INSCHRIJVEN
Indien u een appartement wenst te kopen, kunt u het inschrijfformulier invullen, ondertekenen en inleveren bij een van de makelaarskantoren. Tevens is het mogelijk een scan van het ingevulde en getekende inschrijfformulier te mailen naar: makelaars@saegaert.nl of info@meijberg.nl o.v.v. Inschrijfformulier LarensHart.

Uiteraard bieden de makelaars u de mogelijkheid een oriënterend en vrijblijvend gesprek te hebben over LarensHart op hun kantoor. De makelaars staan u graag te woord. U kunt, indien gewenst, daartoe een afspraak maken.
 
Tevens kunt u een afspraak maken met een financieel adviseur van Poundwise Financial Coaching. Een eerste vrijblijvend, verkennend, gesprek is voor rekening van de betrokken makelaars. Hierdoor kunt u uw keuze voor koop van een appartement in LarensHart voor uzelf financieel inzichtelijk krijgen.

PROCEDURE
De belangstelling voor de appartementen in LarensHart is groot.
Daarom zal de volgende procedure gevolgd worden:

1. De appartementen zullen op basis van de op het inschrijfformulier verstrekte (financiële) informatie worden toegewezen. Er zal daarbij niet worden geloot;
2. De makelaars zullen deze kandidaat-kopers telefonisch benaderen voor een gesprek;
3. Indien gewenst kan een kandidaat-koper na afloop van dat gesprek een optie op een appartement / verschillende (te koppelen) appartementen krijgen van 3 werkdagen (optietermijn);
4. Indien de kandidaat-koper na het verstrijken van de optietermijn de optie wenst om te zetten in een koop zullen de makelaars een tekenafspraak met de koper inplannen.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de verkoopstukken en het vinden van uw droomappartement.


APPARTEMENTEN
Op een unieke locatie in de luwte van het bruisende hart van Laren komen 12 exclusieve nieuwbouw appartementen in 2 luxe woongebouwen. De royaal opgezette appartementen, met een woonoppervlakte van ca. 129 tot ca. 135 m², een riante buitenruimte en een ondergrondse parkeergarage, komen in het Pastoor Hendrikspark, op steenworpafstand van het centrum van Laren.

Wilt u graag wonen in het levendige hart van Laren, maar houdt u ook van rust en van ruimte? Dan vindt u uw toekomstige thuis zeker in LarensHart.

 

Deze exclusieve koopappartementen verrijzen in 2 luxe woongebouwen in de luwte van het centrum van Laren.

De royaal opgezette appartementen en een riante buitenruimte zijn verdeeld over 3 verdiepingen. In deze stijlvolle appartementen is ruimte voor een ruime woonkamer, een luxe woonkeuken, drie slaapkamers, twee badkamers.

 


 

De buitenruimte is ruim te noemen en meet tot circa 21 m². De buitenruimten zijn georiënteerd op het zuiden en het westen. Via de schuifpui bereikt u vanuit de woonkamer of woonkeuken het terras.

 

 

 

 

 

 

Uw auto kunt u parkeren op uw privé parkeerplaats in de gezamenlijke parkeerkelder onder de 2 woongebouwen of op het maaiveld. Ieder appartement is voorzien van 1 of 2 parkeerplaatsen. Naast de inpandige berging in het appartement bevindt zich in de kelder een 2e, bij het appartement behorende, privé berging. Vanuit de kelder is uw appartement met de lift te bereiken.Kijk voor meer informatie op www.larenshart.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen