Mijn favorieten

LarensHart

Larens Hart

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP

Appartement 7 is gelegen op de eerste woonlaag; 70 cm. boven het maaiveld. Het appartement is met 135 m² gebruiksoppervlak ruim bemeten. Daarnaast beschikt dit appartement over een ruim
terras, dat via de grote glazen schuifpui kan worden betreden. Het terras en de woonkamer
zijn georiënteerd op het zuiden.

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer inclusief keuken van meer dan 54 m².
Tussen de ruime hal van het appartement en de woonkamer is het kozijn voorzien van een deur
met glasopening en een zijlicht. Het appartement is praktisch en fraai ingericht met drie slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer, een toilet, een inpandige berging en een technische ruimte. De hoofdslaapkamer is ruim en voorzien van een inloopkast en een tweede badkamer. En twee parkeerplaatsen. Dit luxeueze appartement biedt u volledig comfort en veiligheid op loopafstand van het dorp Laren.

START BOUW 

Nu 11 van de 12 appartementen verkocht zijn, is in maart gestart met de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de 12 exclusieve appartementen in LarensHart. Er is nog één heel fraai appartement op de eerste woonlaag te koop met het terras op het zuiden. 

SLOOPWERK
Voordat er gestart kon worden met de nieuwbouw van de appartementen in LarensHart, moest eerst het bestaande pand op de locatie gesloopt worden. Dat gebouw, dat voorheen dienst deed als zusterhuis voor het St. Jans Ziekenhuis en lokaal vooral bekend is onder de naam 'Janshuis', is in de afgelopen weken ontmanteld en gesloopt.

NIEUWBOUW
Nu het oude gebouw gesloopt is, wordt al goed zichtbaar welke fraaie ruimte ontstaat voor de nieuwe royale appartementen. Op dit perceel, in het park van Pastoor Hendrikspark, zal de komende maanden de kelder worden aangelegd en daarna zullen de 2 appartementengebouwen verrijzen. 


KOPEN
Indien u een appartement wenst te kopen, kunt u contact opnemen met de makelaars voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek te hebben over LarensHart op hun kantoor en desgewenst op locatie. De makelaars staan u graag te woord.

 
Tevens kunt u een afspraak maken met een financieel adviseur van Poundwise Financial Coaching. Een eerste vrijblijvend, verkennend, gesprek is voor rekening van de betrokken makelaars. Hierdoor kunt u uw keuze voor koop van een appartement in LarensHart voor uzelf financieel inzichtelijk krijgen.

Kijk voor meer informatie op www.larenshart.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring