Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Gaesbeekerhof 133 in Soest 3764 DL

Gaesbeekerhof 133

3764 DL Soest
Vraagprijs € 249.000,- k.k.

Omschrijving

Appartement "De Koningsvogel" (bouwjaar 2006) is gesitueerd nabij het gezellige centrum van Soest met winkels en station op loopafstand. ’Het complex bestaat uit drie woonlagen met een parkeerplaats op het binnenterrein. Dit fraaie, ruime, drie kamer appartement ligt op de 2e verdieping en is via een lift vanuit de centrale hal bereikbaar. 

INDELING: 
Entree, hal met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 81 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Kaart

Route van naar Gaesbeekerhof 133, 3764 DL Soest

Omschrijving

Appartement "De Koningsvogel" (bouwjaar 2006) is gesitueerd nabij het gezellige centrum van Soest met winkels en station op loopafstand. ’Het complex bestaat uit drie woonlagen met een parkeerplaats op het binnenterrein. Dit fraaie, ruime, drie kamer appartement ligt op de 2e verdieping en is via een lift vanuit de centrale hal bereikbaar. 

INDELING: 
Entree, hal met toilet, slaapkamer, ruime berging (wasmachine-aansluiting en cv-ketel), badkamer met douche en wastafel, slaapkamer met toegang tot balkon. Ruime woonkamer (ca. 36 m²) met open keuken en dakraam, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en afwasautomaat. 

BIJZONDERHEDEN: 
-gelegen op de 2e verdieping; 
-het woonoppervlakte bedraagt ca. 81 m² (NEN2580); 
-het appartement is voorzien van een fraaie houten vloer; 
-inclusief een privé parkeerplaats; 
-extra berging in de kelder;


Uitgebreide verkoopinformatie

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is. Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

- Nietzelfbewoningbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

- Notaris / overdracht
De overdracht wordt verzorgd door de Baarnse Notarissen. 

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Eigendomsbewijs
- Kadastraal uittreksel
- Stukken vve (splitsingsakte, -tekeningen, financiële stukken VvE)
- NEN meetrapport en tekeningen
- (voorlopig) energielabel
- Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 81 m² Inhoud 254 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel Bouwjaar C.V.-Ketel 2006 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Volledig geïsoleerd Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats, Geen garage Toelichting Parkeerplaats op binnenterrein Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 138,00 Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Lift Ja Dakraam Ja
Route van naar Gaesbeekerhof 133, 3764 DL Soest
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.