Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Legrasweg 4 in Laren 1251 GS

Legrasweg 4

1251 GS Laren
Vraagprijs € 1.095.000,- k.k.

Omschrijving

Op toplocatie, aan een rustig autoluw laantje in de bekende geliefde ‘Gouden Driehoek’, dichtbij de dorpskern van Laren, ligt dit perceel met hele mooie maten voor nieuwbouw: bouwvlek footprint ca. 140 m². Maximale goot hoogte 6 meter en maximale nok hoogte 8 meter. Zeer mooi gelegen op een groot stuk historische grond, voorheen de tuin van het huis van de bekende Larense schilder August...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Kaart

Route van naar Legrasweg 4, 1251 GS Laren

Omschrijving

Op toplocatie, aan een rustig autoluw laantje in de bekende geliefde ‘Gouden Driehoek’, dichtbij de dorpskern van Laren, ligt dit perceel met hele mooie maten voor nieuwbouw: bouwvlek footprint ca. 140 m². Maximale goot hoogte 6 meter en maximale nok hoogte 8 meter. Zeer mooi gelegen op een groot stuk historische grond, voorheen de tuin van het huis van de bekende Larense schilder August Legras.

Het centrum van Laren ligt letterlijk op loopafstand met alle denkbare voorzieningen: winkels, horeca, markt, sportfaciliteiten, de gezellige Brink met poffertjeskraam in de zomer en de ijsbaan in de winter en natuurlijk ook het Singer Museum. Laren heeft diverse scholen, waarvan "De Gooische school" letterlijk om de hoek ligt.
Bijkomend groot voordeel is dat het huis hemelsbreed ca. 1,25 km van de A1 en ca. 1,7 km van de A27 af ligt. Er is geen geluidsoverlast van snelwegen of van doorgaande wegen binnen Laren.

Een asbest inventarisatie rapport is aanwezig en wordt op verzoek verstrekt.

Interesse? Laat u deskundig bij staan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.

Uitgebreide verkoopinformatie

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet of de bodem verontreinigd is. Er is wel een ondergrondse tank aanwezig. Deze is gesaneerd, zie KIWA certificaat.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. 
- Asbestinventarisatierapport en offerte voor verwijderen aanwezig.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat er een schrijven is van de gemeente Laren waarin vermeld staat dat in de komende jaren (2017-2019) het hemelwater op eigen terrein dient te worden opgevangen en verplicht afgekoppeld te worden van de riolering voor kosten van de (toekomstige) perceeleigenaar. U kunt bij ons nadere informatie hieromtrent opvragen en deze vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Vragenlijst
- Eigendomsbewijs
- Kadastraal uittreksel
- Kadastrale kaart
- KIWA certificaat
- Hemelwaterafvoer [pdf]
- Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.095.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 1089 m² Kadasteroppervlakte 1089 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: E 471 LAREN Oppervlakte 1000 m² Kadaster: E 469 LAREN Oppervlakte 89 m²
Route van naar Legrasweg 4, 1251 GS Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.