Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Melkweg 26 A in Laren 1251 PS

Melkweg 26 a

1251 PS Laren
Vraagprijs € 659.000,- k.k.

Omschrijving

ALGEMENE OMSCHRIJVING
Aan de rand van het gezellige centrum van Laren ligt deze romantisch rietgedekte helft van een dubbele (voormalige) boerderij gebouwd in 1899, doch recentelijk (2012/2013) volledig gerenoveerd. Bij het aanrijden vanaf de Melkweg valt de grote tuin met aan het eind de schitterende kop (zij)gevel direct in het oog. Wanneer u de Melkweg inrijdt kunt u uw auto’s parkeren...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1899 Woonoppervlakte 118 m² Aantal kamers 4 Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd
Lees meer

Kaart

Route van naar Melkweg 26 a, 1251 PS Laren

Omschrijving

ALGEMENE OMSCHRIJVING
Aan de rand van het gezellige centrum van Laren ligt deze romantisch rietgedekte helft van een dubbele (voormalige) boerderij gebouwd in 1899, doch recentelijk (2012/2013) volledig gerenoveerd. Bij het aanrijden vanaf de Melkweg valt de grote tuin met aan het eind de schitterende kop (zij)gevel direct in het oog. Wanneer u de Melkweg inrijdt kunt u uw auto’s parkeren voor de deur op uw eigen terrein (ruimte voor meerdere auto’s).

BEGANE GROND
Entree, hal, meterkast (nieuwe installatie), alarminstallatie, modern hangend toilet en authentieke trapopgang. Doorloop naar lichte living met natuurlijke lichtinval door de vele raampartijen, openslaande deuren naar de zijtuin en originele marmeren schouw. Vanuit de living heeft men fraai uitzicht over de tuin.
De riante half open keuken is voorzien van een L-vormige opstelling, is gesitueerd aan de voorzijde en uitgevoerd met koelkast, combi-oven en vaatwasmachine. Vanuit de woonkamer/keuken is de stahoge kelder toegankelijk van ca. 11 m², alwaar de wasmachine-en drogeropstelling zich bevinden.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 14 m² en 15 m² beide met uitzicht over de tuin. De royale badkamer is uitgevoerd met ligbad, 2 wastafels in meubel, separate douche en toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Vaste trap naar lichte slaap-/werkruimte met groot Velux uitklapraam en een goed toegankelijke bergruimte (boven de badkamer).

BIJZONDERE KENMERKEN
> Boerderij uit 1899, volledig gerenoveerd in 2012
> Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein
> Lichte royale living met schouw en geweldig uitzicht over de tuin
> Complete keuken en moderne badkamer
> 3 lichte slaapkamers

Aanvaarding: in overleg.
Het transport dient plaats te vinden bij de Baarnse Notarissen.


Uitgebreide verkoopinformatie

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl
 
Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningbepaling
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. 

Verbod op asbestdaken
Vanaf 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat er een schrijven is van de gemeente Laren waarin vermeld staat dat in de komende jaren (2017-2019) het hemelwater op eigen terrein dient te worden opgevangen en verplicht afgekoppeld te worden van de riolering voor kosten van de (toekomstige) perceeleigenaar. U kunt bij ons nadere informatie hieromtrent opvragen en deze vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Kadastraal uittreksel
- Kadastrale kaart
- NEN meetrapport en tekeningen
- (voorlopig) energielabel
- Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 659.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1899 Bouwjaar toelichting Gerenoveerd in 2012 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 118 m² Perceeloppervlakte 531 m² Overige inpandige ruimte 11 m² Inhoud 452 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Bouwjaar C.V.-Ketel 2008 Warmwater C.V.-Ketel Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Voortuin, zijtuin Hoofdtuin Voortuin Oppervlakte hoofdtuin 330 m² (0.22 m bij 0.15 m) Ligging hoofdtuin Zuid, West Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen spouw Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Dwarskap Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Uitstekend Toelichting onderhoud binnen Gerenoveerd in 2012/2013 Onderhoud buiten Uitstekend Toelichting onderhoud buiten Gerenoveerd in 2012/2013 Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen TV-Kabel Ja Dakraam Ja Kadaster: G 4637 Laren NH Oppervlakte 531 m²
Route van naar Melkweg 26 a, 1251 PS Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.