Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Zonnebaarsweg 12 in Eemnes 3755 KG

Zonnebaarsweg 12

3755 KG Eemnes
Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Omschrijving

Op fraaie locatie gelegen moderne twee onder een kap villa (2004) met aangebouwde stenen garage en mooi aangelegde tuin met vrij uitzicht over een watersingel. Ruimte en licht zijn bij deze woning de sleutelwoorden. De in jaren dertig stijl gebouwde villa verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is in de bouw aan de achterzijde uitgebouwd, zodat een woonkamer is ontstaan van circa 45...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2004 Woonoppervlakte 178 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Kaart

Route van naar Zonnebaarsweg 12, 3755 KG Eemnes

Omschrijving

Op fraaie locatie gelegen moderne twee onder een kap villa (2004) met aangebouwde stenen garage en mooi aangelegde tuin met vrij uitzicht over een watersingel. Ruimte en licht zijn bij deze woning de sleutelwoorden. De in jaren dertig stijl gebouwde villa verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is in de bouw aan de achterzijde uitgebouwd, zodat een woonkamer is ontstaan van circa 45 m².

De indeling.
Begane grond: entree, ruime hal, meterkast, toilet, trapopgang naar verdieping. Grote woonkamer met hardstenen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de fraai aangelegde tuin. Een dubbele deur geeft toegang tot de woon/eetkeuken in lichte kleurstelling, compleet voorzien van diverse inbouw apparatuur.

Eerste verdieping: overloop met grote bergkast, hoofdslaapkamer van circa 17 m², en tweede en derde slaapkamer van respectievelijk 10 en 12 m². De badkamer is voorzien een bad, separate douche, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel en vloerverwarming.

Tweede verdieping: twee ruime slaapkamers en bergkamer met CV-installatie, ventilatie-unit en aansluiting wasmachine droger. De boven de tweede verdieping gelegen berging is bereikbaar d.m.v. een vlizotrap.

De aan de woning gebouwde garage heeft een oppervlakte van circa 26 m².

Kortom, een ruime twee-onder-een-kap woning, in perfecte staat van onderhoud waar voor geldt: verhuizen, dozen uitpakken en wonen!


Uitgebreide verkoopinformatie

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Lijst van zaken
- Vragenlijst
- Eigendomsbewijs
- Kadastraal uittreksel
- Kadastrale kaart
- NEN meetrapport en tekeningen
- (voorlopig) energielabel
- Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 625.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2004 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 178 m² Perceeloppervlakte 272 m² Overige inpandige ruimte 18 m² Inhoud 585 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 4 woonlagen Energie Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk Bouwjaar C.V.-Ketel 2011 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Volledig geïsoleerd Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 100 m² (12.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Noord Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra Totaal aantal 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonhuis Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Kadaster: K 802 Eemnes Oppervlakte 272 m²
Route van naar Zonnebaarsweg 12, 3755 KG Eemnes
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.