Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Goyergracht Zuid 29 A* in Eemnes 3755 MX

Goyergracht Zuid 29 a*

3755 MX Eemnes
Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Omschrijving

Op een heerlijke rustige bosrijke plek, aan de rand van de Larense heide (Goois natuurreservaat Zuiderheide) en aan een onverharde weg gelegen bouwperceel van 2.856 m². Het perceel bestaat uit een lange oprijlaan en achterop het perceel genoeg ruimte om een prachtige woning te realiseren. Hierdoor is er volop privacy. Wilt u vrij wonen met veel ruimte en groen, maar toch dichtbij het gezellige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Kaart

Route van naar Goyergracht Zuid 29 a*, 3755 MX Eemnes

Omschrijving

Op een heerlijke rustige bosrijke plek, aan de rand van de Larense heide (Goois natuurreservaat Zuiderheide) en aan een onverharde weg gelegen bouwperceel van 2.856 m². Het perceel bestaat uit een lange oprijlaan en achterop het perceel genoeg ruimte om een prachtige woning te realiseren. Hierdoor is er volop privacy. Wilt u vrij wonen met veel ruimte en groen, maar toch dichtbij het gezellige dorp van Laren en Hilversum, dan is dit de geschikte plek voor u. De aanwezige opstallen zouden dan eerst geamoveerd dienen te worden.

Op korte afstand ligt het gezellige dorpen van Laren, Blaricum en Hilversum met een diversiteit aan winkel- en horecagelegenheden, scholen, sportvelden en natuurgebieden. De uitvalswegen A1 en A27 zijn goed te bereiken en Amsterdam en Utrecht liggen op een afstand van maar 30 minuten.

Bestemmingsplan kaart en regels zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op ons kantoor verkrijgbaar. Exclusief aan en bijbouwen en exclusief kelders, mag er een woonhuis van maximaal 600 m³ gebouwd worden.

Wij nodigen u uit om ter plaatse te komen kijken en u uitgebreid te vertellen over dit prachtige bouwkavel en de mogelijkheden. Nog beter is om uw NVM aankoopmakelaar mee te nemen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan bosrand, aan rustige weg en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 2856 m² Kadasteroppervlakte 2856 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: F 1020 EEMNES Oppervlakte 2856 m²
Route van naar Goyergracht Zuid 29 a*, 3755 MX Eemnes
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.