Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Sperwerlaan 9 D in Bilthoven 3722 XA

Sperwerlaan 9 d

3722 XA Bilthoven
Vraagprijs € 359.000,- k.k.

Omschrijving

Een fraai op de bovenste, 4e verdieping (lift aanwezig), gelegen drie-kamer HOEK appartement met balkon en garage. Direct nabij het centrumgebied van het gezellige Bilthoven met uitstekende bereikbaarheid van openbaar vervoer en rijkswegen op nog geen 5 autominuten. Het uitgestrekte Houdringe bos ligt letterlijk op steenworp afstand.

Het vriendelijke en rustig gelegen gebouw heeft...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1993 Woonoppervlakte 109 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Kaart

Route van naar Sperwerlaan 9 d, 3722 XA Bilthoven

Omschrijving

Een fraai op de bovenste, 4e verdieping (lift aanwezig), gelegen drie-kamer HOEK appartement met balkon en garage. Direct nabij het centrumgebied van het gezellige Bilthoven met uitstekende bereikbaarheid van openbaar vervoer en rijkswegen op nog geen 5 autominuten. Het uitgestrekte Houdringe bos ligt letterlijk op steenworp afstand.

Het vriendelijke en rustig gelegen gebouw heeft parkeerfaciliteiten op eigen terrein en ligt naast winkelcentrum De Kwinkelier.

Entree, ruime hal met ruimte voor werkplek (foto met piano), twee slaapkamers (2,80 x 3,30) en (4,07 x 4,70) en badkamer (1,96 x 2,98) met toilet, douche en bad. De grote slaapkamer met Frans balkon ligt op de hoek en is daardoor prettig licht en voelt nog ruimer. De L-vormige woonkamer met half open keuken is licht en ruim van opzet. Het balkon heeft een fraai uitzicht en ligt goed op de zon.

- aanvaarding in overleg.


Uitgebreide verkoopinformatie

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object

Nietzelfbewoningbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan 
€ 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Lijst van zaken
- NVM Vragenlijst
- Eigendomsbewijs
- Kadastraal uittreksel
- Stukken vve (splitsingsakte, -tekeningen, financiële stukken VvE)
- NEN meetrapport en tekeningen
- (voorlopig) energielabel
- Verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 359.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Bouwjaar 1993 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 109 m² Inhoud 334 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel Bouwjaar C.V.-Ketel 2008 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Volledig geïsoleerd Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Garagebox, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 278,00 Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja TV-Kabel Ja Zonwering Ja Lift Ja
Route van naar Sperwerlaan 9 d, 3722 XA Bilthoven
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.