Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
De Hooghlaan 2 B-7 in Bilthoven 3723 GS

De Hooghlaan 2 B-7

3723 GS Bilthoven
Vraagprijs € 135.000,- k.k.

Omschrijving

Op een schitterend mooie locatie in Bilthoven-Noord bieden wij aan een ruim drie-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping met twee balkons zowel op het oosten (13 m²) als op het westen. De appartementen zijn gelegen op een bijzonder fraai en goed onderhouden parkachtig perceel grond, nabij bossen en openbaar vervoer.

Indeling: hal, toilet, royale living met aansluitend twee...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 98 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Op een schitterend mooie locatie in Bilthoven-Noord bieden wij aan een ruim drie-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping met twee balkons zowel op het oosten (13 m²) als op het westen. De appartementen zijn gelegen op een bijzonder fraai en goed onderhouden parkachtig perceel grond, nabij bossen en openbaar vervoer.

Indeling: hal, toilet, royale living met aansluitend twee balkons, gesloten keuken voorzien van diverse apparatuur, fraaie badkamer met douche (wastafelmeubel en opstelplaats voor wasmachine), slaapkamer met deur naar balkon. De opvallend royale woonkamer is zeer eenvoudig op te splitsen, om zo nog een extra kamer te realiseren. Woonoppervlakte 98 m2 (NEN 2580).

Het appartementencomplex bestaat uit vijf woonlagen en is recentelijk gerenoveerd en voorzien van kunststof kozijnen. Verwarming middels blokverwarming, warmwatervoorziening via elektrische huurboiler.

In de Pieter de Hooghflat zijn tal van faciliteiten waaronder een recreatiezaal, biljartkamer, praktijk voor fysiotherapie, fitnessruimte, diverse liften, logeerkamers voor gasten en een fietsenstalling. Tevens is er een mogelijkheid voor warme maaltijdvoorziening.

De basis servicekosten voor de driekamer appartementen bedragen € 325,- per maand, exclusief voorschot verwarming (€ 5,-), bijdrage vve (€ 127,-), en telefoonabonnement (€ 17,06) en huur parkeerplaats (€ 10,-) en huur elektrische boiler (€ 12,-).

Aanvaarding: in overleg

Uitgebreide verkoopinformatie

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet / koper bekend of de bodem verontreinigd is.
 
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. 
Verbod op asbestdaken
Vanaf 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan 
€ 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
> Lijst van zaken
> Vragenlijst
> Eigendomsbewijs
> Kadastraal uittreksel
> Stukken vve (splitsingsakte, -tekeningen, financiële stukken VvE)
> NEN meetrapport en tekeningen
> (voorlopig) energielabel
> Verbod op asbestdaken [pdf]
> Deze verkoopbrochure 

Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 135.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 347,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 98 m² Inhoud 316 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming Blokverwarming Warmwater Elektrische boiler huur Isolatie Dubbel glas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 137,00 Voorzieningen Zonwering Ja Lift Ja Kadastrale gegevens Gemeente De Bilt Sectie A Perceelnummer 3133 Index 10 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar De Hooghlaan 2 B-7, 3723 GS Bilthoven
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.